Vložit nabídku / poptávku
Typ
Podkategorie
Garsoniera
1+kk
1+1
2+kk
2+1
3+kk
3+1
4+kk
4+1
5+1
Větší
Samostatný
Řadový
Vila
Chalupa
Chata
Zemědělská usedlost
Kancelářské prostory
Obchodní prostory
Skladové prostory
Výrobní prostory
Restaurační prostory
Ostatní komerční
Administrativní budova
Provozní areál
Restaurace, bar
Hotel
Penzion
Polyfunkční objekt
Smíšená komerce
Zemědělský objekt
Stavební bydlení
Stavební komerční
Stavební smíšený
Zahrada
Zemědělská půda
Louka
Les
Vodní plocha
Dobývací prostor
Neplodná půda
Zbořeniště
Zeleň
Garáž
Památka, hrad
Zvláštní nemovitost
Cena v Kč
Od Do
 
Balkon
Lodžie
Terasa
Park. stání
Garáž
Výtah
Lokalita (ponechte prázdné pro všechny lokality)
Hlavní město Praha
Středočeský kraj
Jihočeský kraj
Plzeňský kraj
Karlovarský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Královéhradecký
Pardubický
Kraj Vysočina
Jihomoravský
Olomoucký
Moravskoslezský
Zlínský
Praha 1
Praha 2
Praha 3
Praha 4
Praha 5
Praha 6
Praha 7
Praha 8
Praha 9
Praha 10
Praha 20
Praha-Klánovice
Praha-Koloděje
Praha 22
Praha 21
Praha 16
Praha 13
Praha-Újezd
Praha-Zbraslav
Praha-Zličín
Plzeň 2-Slovany
Plzeň 3
Praha 11
Praha-Kunratice
Praha-Libuš
Praha 12
Praha-Velká Chuchle
Praha-Lysolaje
Praha 17
Praha-Suchdol
Praha-Dolní Chabry
Praha-Čakovice
Praha 14
Praha 15
Praha-Petrovice
Praha 18
Upřesnit lokalitu
Seřadit od Zobrazit nabídek na stránce

Pronájem, Byt 2+1, 75 m2

Anglická, Praha - Praha 2, Vinohrady Cihla, Osobní, 2. patro
Pronájem nezařízeného bytu po kompletní rekonstrukci 2+1 v 2. patře reprezentativního zděného činžovního domu. 1 pokoj 20 m2 do ulice, 1 pokoj 20 m2 orientovaný do ulice Anglické, vstupní hala, kuchyň 15 m2 orientovaná do dvora – lednička s mrazákem, pračka, příprava na myčku, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem Možnost kombinovaného využití bydlení + kancelář doprava: tramvaj: zastávka 2 min. chůze Nám. Míru, metro: Nám. Míru, parkování modrá zóna nebo zakoupit parkovací kartu nebo najmout garáže v okolí, možnost dlouhodobého nájmu - Plyn (etážové topení) a elektřina, kauce 56.000,- Kč Podlahy – dřevěné a dlažba
28.000,- CZK/měs. Více o nemovitosti »

Pronájem, Byt 3+kk, 103 m2

Elišky Krásnohorské, Praha - Praha 1, Staré Město Cihla, Osobní, 1. patro
Nabízíme exklusivní bytovou jednotku v nejatraktivnější části Prahy. Jedná se o byt po totální kompletní a nadstandardní rekonstrukci v Kubistické zástavbě staré Prahy v jedné z nejznámějších ulic Prahy. Bytová jednotka o dispozici 3+kk v samém srdci Starého Města v jedné z nejzajímavějších staveb, tzv Učitelských domech architekta Otakara Novotného v těsné blízkosti známé Pařížské ulice. Dominantou bytu je luxusně zařízený hlavní obývací prostor s kuchyňským koutem, kde na Vás čeká dostatek prostoru k odpočinku, barové posezení a vysoce kvalitní vestavěné spotřebiče. Dále pak naleznete prostornou vstupní halu s dostatečně velkým úložným prostorem, nadčasově zařízenou samostatnou toaletu se vstupem z haly a luxusní ložnici oddělenou od ostatních místností se samostatným vstupem opět ze vstupní haly. Vkusně zařízená koupelna je spojena s ložnicí je přístupná jak z haly, tak z ložnice. Veškerý nábytek včetně celé stěny s integrovanými dveřmi ve vstupní chodbě je vyrobený na míru dle autorského návrhu. Dřevěné povrchy jsou ze speciální dubové dýhy, tónované a ručně vymývané černým olejem. Pracovní deska v kuchyni je keramická, spotřebiče Siemens, AEG, Faber.Podlahy jsou dubové dřevěné, obklady koupelen a WC jsou Italské. Budova,ve které nabízíme pronájem naší bytové jednotky, má historickou a architektonickou hodnotu a je kulturní památkou.Tato nemovitost prošla také velmi citlivou rekonstrukcí, při které se dbalo na to, aby bylyz achovány všechny historické prvky. Nemovitost je obklopena památkami jako je např.: Španělská synagoga, Staronová synagoga, kostely sv. Ducha a U Salvátora, Starý židovský hřbitov a další…. Okolí nabízí spoustu vyhlášených restaurací a kaváren, obchodů, butiků českých módních návrhářů i zahraničních, ale také prodejny potravin, poštu, knihovnu, školky. Detailní popis této výjimečné nemovitosti rádi zašleme na vyžádání.
80.000,- CZK/měs. Více o nemovitosti »

Pronájem, Byt 3+1, 137 m2

Betlémská, Praha - Praha 1, Staré Město Smíšená, Osobní, 3. patro
Luxusní zařízený byt 3+1 po celkové rekonstrukci se nachází ve zděném cihlovém činžovním domě v centru Prahy s výtahem. Velmi atraktivní a žádaná lokalita, dobrá dopravní dostupnost a infrastruktura. Kompletní občanská vybavenost. Prostorná vstupní hala, velký obývací pokoj s jídelnou, kompletně vybavená kuchyň (sklokeramická deska, el.trouba, myčka, lednice s mrazákem, kávovar) s jídelním posezením – výhled do vnitrobloku, 2 ložnice – 1 s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, hlavní koupelna má vanu. Místnosti mají dřevěné podlahy a vysoké stropy. V koupelnách je italská dlažba, žula a mramor. Možnost parkování v garáži 5.000,- Kč/měs. Byt je zařízen italským nábytkem zn. SELVA a velkým počtem uměleckých kousků výtvarného umění, byt má mnoho úložných prostor. Činžovní dům se nachází v klidné ulici za Národním divadlem, jen pár kroků od historického centra města. Perfektní občanská vybavenost v okolí (obchody, restaurace, kavárny, kina, divadla, atd.). V okolí jsou krásné originální kavárny a obchody. Praha 1 - Staré Město je atraktivní lokalita v samém srdci Prahy s vynikající dopravní dostupností (zastávka metra Národní Třída je vzdálena 5 minut chůzí a zastávka tramvaje Karlovy lázně je vzdálena 2 minuty chůzí). Půvabná část Prahy, jež je vhodná pro náročné klienty, kteří vyhledávají jedinečnou atmosféru starobylých částí města.
65.000,- CZK/měs. Více o nemovitosti »

Pronájem, Byt 3+kk, 63 m2

Armádní, Milovice, Mladá Smíšená, Osobní, 4. patro
Byt 3+kk/B o celkové výměře 63 m2 v obci Milovice, okr. Nymburk. Byt v novostavbě se nachází ve čtvrtém patře novostavby z roku 2016 v ulici Armádní. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou, pračkou a samostatnou toaletou, vybavený obývací pokoj se vstupem na balkon – sedací souprava, kuchyň. kout - kuchyňská linka s varnou deskou a el. troubou, digestoří, lednice s mrazákem, a samostatná ložnice s šatní komodou a dětský pokoj. V obytných místnostech jsou plovoucí podlahy a v koupelně je dlažba. Okna jsou plastová se žaluziemi. K bytu náleží zděná sklepní koje. Před domem lze parkovat na ulici. V domě je vlastní plynová kotelna, ze které je jednotka vytápěna. V okolí domu se nachází škola, školka, obchod a restaurace. V obci Milovice je kompletní občanská vybavenost. Cesta vlakem do centra Prahy 35 min., autem na Černý Most 25 min. Kauce 1 měsíční nájem. Možnost dlouhodobého pronájmu. Volné od 15/6 2024. Doporučujeme!!!
16.000,- CZK/měs. Více o nemovitosti »
Typ nemovitosti
Typ akce Nabídka Poptávka
Popis
Lokalita Jméno a příjmení * E-mail *
Požadovaná cena v Kč Telefon *
Kolik je 2 krát 3? *
* Povinné údaje