Vložit nabídku / poptávku
Typ
Podkategorie
Garsoniera
1+kk
1+1
2+kk
2+1
3+kk
3+1
4+kk
4+1
5+1
Větší
Samostatný
Řadový
Vila
Chalupa
Chata
Zemědělská usedlost
Kancelářské prostory
Obchodní prostory
Skladové prostory
Výrobní prostory
Restaurační prostory
Ostatní komerční
Administrativní budova
Provozní areál
Restaurace, bar
Hotel
Penzion
Polyfunkční objekt
Smíšená komerce
Zemědělský objekt
Stavební bydlení
Stavební komerční
Stavební smíšený
Zahrada
Zemědělská půda
Louka
Les
Vodní plocha
Dobývací prostor
Neplodná půda
Zbořeniště
Zeleň
Garáž
Památka, hrad
Zvláštní nemovitost
Cena v Kč
Od Do
 
Balkon
Lodžie
Terasa
Park. stání
Garáž
Výtah
Lokalita (ponechte prázdné pro všechny lokality)
Hlavní město Praha
Středočeský kraj
Jihočeský kraj
Plzeňský kraj
Karlovarský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Královéhradecký
Pardubický
Kraj Vysočina
Jihomoravský
Olomoucký
Moravskoslezský
Zlínský
Praha 1
Praha 2
Praha 3
Praha 4
Praha 5
Praha 6
Praha 7
Praha 8
Praha 9
Praha 10
Praha 20
Praha-Klánovice
Praha-Koloděje
Praha 22
Praha 21
Praha 16
Praha 13
Praha-Újezd
Praha-Zbraslav
Praha-Zličín
Plzeň 2-Slovany
Plzeň 3
Praha 11
Praha-Kunratice
Praha-Libuš
Praha 12
Praha-Velká Chuchle
Praha-Lysolaje
Praha 17
Praha-Suchdol
Praha-Dolní Chabry
Praha-Čakovice
Praha 14
Praha 15
Praha-Petrovice
Praha 18
Upřesnit lokalitu
Seřadit od Zobrazit nabídek na stránce

Prodej, Byt 1+kk, 32,6 m2

Za Hotelem, Nupaky, Nupaky Cihla, Osobní, Přízemí
Byt 1+kk s parkovacím stáním před domem se nachází ve 1.NP novostavby z r. 2006. Dispozice bytu: malá předsíň, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a obývacího pokoje s kuchyňským koutem 20 m2. Kuchyňský kout – základní kuchyňská linka Na podlahách je dlažba. Parkování 1 místo před domem – vlastní pozemek 24 m2. Možnost využití jako sezení či zimní zahrada. Fond oprav 400,- Kč/měs., funkční Společenství vlastníků – 5 jednotek, 1 dům. Záloha na služby včt. Energií 4.000,- Kč/měs. Nupaky u Prahy jsou vzdálené 5 km od kraje Prahy, 10 minut jízdy autem. Spojení BUS. 3 min od Čestlic – kompletní infrastruktura. Hypoteční úvěr vyřídíme.
3.500.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+1, 90 m2

Jindřicha Plachty, Praha - Praha 5, Smíchov Cihla, Osobní, Přízemí
Nabízíme k prodeji jednotku 3+1 v kompletně zrekonstruovaném zděném činžovním domě v centrální části čtvrti Smíchov nedaleko metra Anděl. Tato bytová jednotka je umístěna v přízemí ČD v ulici Jindřicha Plachty 2 min. od metra Anděl – trasa B. Bytová jednotka je kompletně před rekonstrukcí. Jedná se o typický smíchovský byt s centrální halou a vstupy do všech místností a sociálního zázemí. Rozměry: předsíň (hala) 15.7m2, pokoj 15.8m2 pokoj 16.9 m2 a pokoj 19.5 m2, kuchyně 16.10 m2, spíž 1,3 m2, WC 1,8 m2, koupelna 2,9 m2, sklep 18 m2. Dům prošel kompletní rekonstrukcí – sítě, střecha, výtah, společné prostory, nové byty fasáda 1998-2001. V roce 2003 proběhla kompletní rekonstrukce 1PP s novými dveřmi ke sklepním místnostem. Celý ČD patří Společenství vlastníků jednotek – 14 jednotek. Podlahy – koberec, dlažba. Byt je ihned k dispozici. Dům je na vlastním pozemku. Měsíční poplatky 2.980,- Kč/měs., z toho fond oprav 1.287,- Kč/měs. Doporučujeme, hypoteční úvěr zařídíme. Sklepní jednotka velká, suchá, dobře zabezpečená 18 m2.
9.990.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+kk, 63 m2

Letovská, Praha - Praha 18, Letňany Panel, Osobní, 1. patro
Byt 3+kk/L v 1. patře s lodžií, revitalizovaného panelového domu (výtah, vstupy do domu, vnitřní prostory domu, rozvody v domě, stoupačky) zděným sklepem 2 m2 v suterénu v Letňanech. Lokalita má kompletní infrastrukturu, a spoustu zeleně v okolí, cyklostezky směr Kbely, Vinoř. V okolí jsou školy, školky, poliklinika, obchody OC Letňany. Byt je kompletně po rekonstrukci 2023 - zděné jádro, podlahy – dřevěné a lamino. Topení je centrální dálkové. Byt je k dispozici ihned. Měsíční poplatky 6.000,- Kč, z toho fond oprav 1.500,- Kč/měs. + elektřina. Rozměry: Obývací pokoj, ložnice, ložnice, kuchyňský kout, koupelna, WC 0.9 m2, předsíň, lodžie, sklep. Byt má prostorné vestavěné skříně. Hypoteční úvěr zařídíme. Doporučujeme!!!
7.100.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 2+1, 53 m2

Senohrabská, Praha - Praha 4, Záběhlice Cihla, Osobní, 2. patro
Byt 2+1/B ve 2. patře s balkonem, revitalizovaného zděného domu, se sklepem 2 m2 v suterénu, v činžovním domě. Lokalita má kompletní infrastrukturu, a spoustu zeleně v okolí, cyklostezky směr Krč, Hostivař. V okolí jsou školy, školky, poliklinika, obchody. Byt je kompletně po rekonstrukci 2023 – koupelna, WC, nová kuchyň, podlahy – dřevěné a lamino. Topení je centrální dálkové. Byt je k dispozici ihned. Měsíční poplatky 6.000,- Kč, z toho fond oprav 1.500,- Kč/měs. + elektřina. Rozměry: Obývací pokoj ,ložnice, kuchyně, koupelna, WC 0.9 m2, předsíň, balkon, sklep. Byt má prostorné vestavěné skříně. Hypoteční úvěr zařídíme. Doporučujeme!!!
6.200.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+kk, 103 m2

Elišky Krásnohorské, Praha - Praha 1, Staré Město Cihla, Osobní, 1. patro
Nabízíme exklusivní bytovou jednotku v nejatraktivnější části Prahy. Jedná se o byt po totální kompletní a nadstandardní rekonstrukci v Kubistické zástavbě staré Prahy v jedné z nejznámějších ulic Prahy. Bytová jednotka o dispozici 3+kk v samém srdci Starého Města v jedné z nejzajímavějších staveb, tzv Učitelských domech architekta Otakara Novotného v těsné blízkosti známé Pařížské ulice. Dominantou bytu je luxusně zařízený hlavní obývací prostor s kuchyňským koutem, kde na Vás čeká dostatek prostoru k odpočinku, barové posezení a vysoce kvalitní vestavěné spotřebiče. Dále pak naleznete prostornou vstupní halu s dostatečně velkým úložným prostorem, nadčasově zařízenou samostatnou toaletu se vstupem z haly a luxusní ložnici oddělenou od ostatních místností se samostatným vstupem opět ze vstupní haly. Vkusně zařízená koupelna je spojena s ložnicí je přístupná jak z haly, tak z ložnice. Veškerý nábytek včetně celé stěny s integrovanými dveřmi ve vstupní chodbě je vyrobený na míru dle autorského návrhu. Dřevěné povrchy jsou ze speciální dubové dýhy, tónované a ručně vymývané černým olejem. Pracovní deska v kuchyni je keramická, spotřebiče Siemens, AEG, Faber.Podlahy jsou dubové dřevěné, obklady koupelen a WC jsou Italské. Budova,ve které nabízíme prodej naší bytové jednotky, má historickou a architektonickou hodnotu a je kulturní památkou.Tato nemovitost prošla také velmi citlivou rekonstrukcí, při které se dbalo na to, aby bylyz achovány všechny historické prvky. Nemovitost je obklopena památkami jako je např.: Španělská synagoga, Staronová synagoga, kostely sv. Ducha a U Salvátora, Starý židovský hřbitov a další…. Okolí nabízí spoustu vyhlášených restaurací a kaváren, obchodů, butiků českých módních návrhářů i zahraničních, ale také prodejny potravin, poštu, knihovnu, školky. Detailní popis této výjimečné nemovitosti rádi zašleme na vyžádání.
36.000.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 2+1, 58 m2

Míru, Kolín, Kolín II Cihla, Osobní, Zvýšené přízemí
Nabízíme útulný byt v revitalizovaném cihlovém domě ve zvýšeném přízemí (mezanin), v podstatě první patro, v hezké lokalitě nedaleko Kolínské vodárny a nákupního centra. Dům je zateplen s novou fasádou, nově vymalované společné prostory, jsou instalována nová okna i vstupní dveře. Byt sestává z předsíně dvou místností, kuchyně, samostatného wc s oknem a koupelny s vanou (přípojka na pračku), topným žebříkem a umyvadlem. Kuchyňská linka (indukční varná deska, sporák a mikrovlná trouba) a vestavěná skříň jsou součástí prodeje. V bytě je instalován kabel pro internet a TV přes Skylink. K bytu náleží sklep cca 3 m2. Vytápění je zajištěno novým elektrickým kotlem do radiátorů, ohřev teplé vody přes bojler. Byt je orientován na jih do vzdušného vnitrobloku se zelení.
3.600.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+kk, 85 m2

Chelčického, Kolín, Kolín V Cihla, Osobní, Zvýšené přízemí
Byt v klidném místě Kolínského zálabí ve zvýšeném přízemí (mezanin) s komorou přímo v bytě, s výhledem do zeleně (dětské hřiště). Byt sestává ze dvou pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, předsíně, WC, koupelny a komory. K bytu patří parkovací stání za domem, uzamykatelné ! Topení je ústření dálkové, trouba a varná deska jsou elektrické. Orientace bytu je na západ. Výborná dostupnost do centra a zároveň v dostatečné blízkosti zeleně, řeky a sportovišť.
5.790.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 2+1, 54 m2

Olbrachtova, Praha - Praha 4, Krč Cihla, Osobní, 2. patro
Nabízíme k prodeji jednotku 2+1/B v kompletně zrekonstruovaném zděném domě (nová střecha, plastová okna, fasáda, zateplení). Tato bytová jednotka je umístěna ve 2. patře bez výtahu v ulici Olbrachtova 2 min. od metra Budějovická – trasa C, v pěší vzdálenosti domu bude stanice nově budovaného metra – trasa D. Bytová jednotka je kompletně před rekonstrukcí.. Jedná se o typický byt s centrální předsíní a vstupy do všech místností. Rozměry: předsíň …… m2, kuchyň …….. m2, pokoj …… m2, koupelna…..m2 + WC 0.9 m2, velký sklep v suterénu domu 4 m2!!!. Dům prošel základní revitalizací – zateplení, sítě, střecha, okna, společné prostory. Orientace – pokoj s balkonem na jih do klidného zeleného vnitrobloku – školka a škola, kuchyň na S. Celý dům patří Společenství vlastníků jednotek – 14 jednotek. Podlahy – PVC. Kuchyň je vybavena standardní kuchyňskou linkou na míru. Koupelna má vanu, umyvadlo. Topení dálkové. Dům je na vlastním pozemku. Měsíční poplatky 2.200,- Kč/měs., z toho fond oprav ……,- Kč/měs + splátka úvěru domu na rekonstrukci 5.500,- Kč/měs. do konce roku 2024. Doporučujeme, hypoteční úvěr zařídíme. PENB nebyl předložen, proto uvádíme ze zákona G. V dosahu chůze – velká nákupní střediska Arkády Pankrác a OC DBK, park Na Pankráci, poliklinika Budějovická, městský úřad Prahy 4, základní či mateřské školy.
5.700.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+1, 78 m2

Praha - Praha 12, Modřany Panel, Osobní, Zvýšené přízemí
Byt 3+1/L ve zvýšeném přízemí se zasklenou lodžií, částečně revitalizovaného panelového domu 8.pater (výtah, vstupy do domu, vnitřní prostory domu, rozvody v domě, stoupačky) se zasklenou lodžií, zděným sklepem 5 m2 v suterénu v Modřanech. V příštím roce plán SVJ – dokončení revitalizace – fasáda se zateplením, střecha. Fond oprav nyní +18 Mil. Kč. Lokalita má kompletní infrastrukturu, a spoustu zeleně v okolí – Modřanská rokle, letiště Točná, cyklostezka směr Vltava. V okolí jsou školy, školky, poliklinika, obchody Byt je po rekonstrukci z roku 2017 - zděné jádro, podlahy – dřevěné a lamino. Topení je centrální dálkové. SVJ (6 vchodů) hospodaří velmi dobře v současnosti je naspořeno cca 18 Mil. Kč na opravy. Byt je k dispozici po dohodě. Měsíční poplatky 5.751,- Kč, z toho fond oprav 1.783,- Kč/měs. + elektřina. Rozměry: Obývací pokoj 20.55 m2, ložnice 12.04 m2, ložnice 12.04 m2, kuchyně 11.66 m2, koupelna 2.7 m2, WC 0.9 m2, předsíň + hala 12.89 m2, lodžie 5.2 m2, sklípek 3 m2. Byt má prostorné vestavěné skříně. Orientace S-J. Orientace bytu – východ. Hypoteční úvěr zařídíme. Doporučujeme!!!
6.790.000,- CZK Více o nemovitosti »

Prodej, Byt 3+1, 116,4 m2

Anglická, Mariánské Lázně, Mariánské Lázně Cihla, Osobní, Přízemí
Nabízíme k prodeji luxusní byt v osobním vlastnictví 3+1, v 1.NP v REZIDENCI LUXEMBURG. Bytová jednotka má dispozice: vstupní hala 12 m2, 2 samostatné ložnice 21+22 m2, prostorný obývací pokoj 35 m2 s možností výstupu francouzským oknem na pěknou udržovanou zahradu, samostatnou kompletně vybavenou kuchyň 16 m2, koupelna s velkým sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem a WC. Koupelna 9 m2 je vybavena pračkou, bojlerem a elektrickým kotlem. Celkové poplatky a zálohy na služby vč. fondu oprav pro 2 osoby činí 4.500,- Kč/měsíčně, z toho fond oprav 2.500,- Kč/měs. Orientace bytu je na jih-západ. Velmi dobrá dopravní dostupnost. Výhled do nádherné zeleně. Vedle Rezidence se nachází tenisové antukové kurty. Rezidence leží v nádherném lázeňském parku. Parkování je na vlastním pozemku – venkovní stání. Byt je ve velice dobrém stavu. Dům má funkční SVJ. Lázeňské středisko Mariánské Lázně nabízí odpočinek, rekreaci, lyžování, lázeňské služby. Výhodou je vysoká nadmořská výška, naprosto čistý vzduch. Doporučujeme!!! Hypoteční úvěr zařídíme.
9.990.000,- CZK Více o nemovitosti »
Typ nemovitosti
Typ akce Nabídka Poptávka
Popis
Lokalita Jméno a příjmení * E-mail *
Požadovaná cena v Kč Telefon *
Kolik je 2 krát 3? *
* Povinné údaje